06 декември 2014

Пълнолуние в Близнаци на 6 декември 2014 – стъпка напред към големите промени

Пълнолуние в Близнаци на 6 декември 2014 – стъпка напред към големите промени

December 6, 2014
By 
GeminiЗадава се вълнуващо пълнолуние в Близнаци на 6 декември 2014. То изгрява точно в 14:27, огрявайки звездното небе от една по-широка гледна точка на висшето съзнание и показвайки различни пътища на разширение и развитие. Това пълнолуние носи със себе си благословия, визионерство, истина, висша закрила, обещание за разгръщане и нови инициативи, които ще ни мобилизират да действаме смело и да се справяме и с неочакваното.
Лунният месец носи със себе си енергия на разширение и е един сладък кратък миг на отмора от всички онези трансформации и промени които ни поднесе животът в последно време. Отново се намираме насред силни и трансформиращи подравнявания на планетите които възвестяват нуждата от дълбока промяна и истинска революция във вътрешния и външния ни свят. Отношението ни, реакциите ни спрямо това което ни се поднася в този период е от изключителна значимост и носи възможността да ни изпълни с мощ и преведе с лекота през всичко с което се сблъскваме. Ключово е чувството за благодарност за онова което имаме и готовност да се движим напред с вълните на енергията, която ни зове. 
Когато се фокусираш върху това което работи добре в живота ти, това създава поток от положителна енергия. Превръщате се в магнит който привлича към себе си всичко най-хубаво.
Хората ще искат да узнаят каква е тайната за успеха ви. Насред целия хаос в този свят, вие процъфтявате? Е как така? Можете да им кажете голямата тайна – това е просто настройката ви към енергията на благодарността. Признателността за живота ви тласка все по-напред. Умеете да цените и предизвикателствата, и несгодите – те са вашите учители; виждате настоящето като съвършено и перфектно. Дори нещата да не се развиват по очаквания начин, знаете, че настоящето е най-добрият път и цялата ви мощ е тук и сега.
Това напомня част от пророчеството на древните старейшини хопи:
“Една река тече сега много бързо. Чудесно е, че има такива, които ще се боят. Те ще се опитат да се задържат на брега. Ще чувстват, че са разкъсвани на парчета и ще страдат силно. 
Знайте, че реката има своята дестинация. Старейшините казват, че трябва да се пуснем от брега, да се оттласнем и отидем в средата на реката, да държим очите си отворени а главите – високо над водата. 
И ви казвам – вижте кой е там заедно с вас за да празнувате! В това историческо време нищо не бива да приемаме лично, особено нас самите. В момента в който го направим, нашето духовно развитие и пътешествие се озовава в застой.”
Ето какво казват за предстоящото пълнолуние някои от най-изявените астролози:
event_214148152Пълната Луна на 6 декември в Близнаци е празнична. Тя е кратка пауза в интензивната работа и растеж през който минавате. Пълнолунието в Близнаци казва, че е време да празнувате живота си! Отпразнувайте победите си! Заслужава си да отбележите и най-мъничките свои постижения, които иначе сте склонни да пренебрегнете. Пълнолунието отприщва енергията на огъня и въздуха. Сега е време за ентусиазъм, за повишена активност и свързаност. 
Когато енергията на Близнаци е в най-пълния си спектър и Луната изгрява в този знак, това приятно гъделичка съзнанията ни, запалва всички светлинки в нас и ни кара да се чувстваме толкова живи! 
Меркурий, винаги безпристрастният небесен пратеник е в съвпад със Слънцето, така че честната, отворена и открита комуникация е силно препоръчителна в този период. Като нищо това може да подпомогне съвсем нови връзки и взаимоотношения да се разгърнат по най-красивия начин.
Звездите през декември са особено активни. Ставаме свидетели и участници в едно от най-значимите астрологически събития през този век. Този декември носи потенциал да промени цялата игра. Уран управлява революцията, а Плутон управлява еволюцията. А през декември те се срещат в квадратура. Нямате никакъв контрол върху това какво правят планетите. Но силата ви се състои в това – как използвате тази енергия.
От положителна гледна точка, можете да използвате тази позиция на планетите за да промените живота си към по-добро. Най-малкото – те стимулират растежа ви! Истинското порастване понякога е болезнено. Единственото константно нещо е промяната. Израстването е по избор.
Онези които са инвестирали в личното си развитие, сега бързо евюлюират.  Квадратурите в звездното небе са същински призив за действие. Те представляват крайъгълен камък в живота ни. Всичко се променя. Вие се променяте. Животът ви, работата ви, обкръжението и взаимоотношенията ви се променят. Съпротивата срещу тези промени е безсмислен разход на енергия. Този който не изчаква, а е смел, поема рискове, действа навреме и с размах, ще бъде щедро възнаграден. 
Тази втора поред квадратура между Уран и Плутон се случва на 15 декември, а финалната квадратура ще се образува на 17 март 2015. Бързо движещите се планети ще поддържат тази енергия активна до април следващата година. Ще бъдем призовани да направим ключови промени в живота си през следващите 5 месеца. Време е да заемем шофьорското място на нашето лично влакче на живота, да бъдем активни и смели и да бъдем инициатори на промени. Уран и Плутон са големи подстрекатели и пакостници и безпощадно ще ни тласкат към промените. Ще имаме добри дни, и дни изпълнени с предизвикателства. От тези двамата можем да очакваме неочакваното – от внезапни раздели до чисто ново начало, от което не сме подозирали, че имаме огромна нужда. Важното е да останем гъвкави, да отпуснем съпротивата и контрола. Тази промяна която ни носят Уран и Плутон е добър и свиден наш приятел, който ни помага да изхвърлим старото и да си дадем шанс за ново начало.
Единственото нещо което можем да контролираме е начинът по който реагираме на това което се случва. Вселената ни сервира изискано блюдо от промени и трансформации.  И ето тази пълна Лунав Близнаци днес е стъпка напред – подтик да заемем лидерското място, да се изпълним със сила, вяра, радост, да си отдадем време да се поздравим и отпразнуваме себе си. 
Една част от вас чака да бъде родена. Вие сте този, който сте чакали толкова дълго. Вие сте спасителят. Създателят работи чрез вас и чрез сърцето ви. Пристъпете смело напред. Можете да сбъднете всичките си мечти!  Направете го!

Източник

Няма коментари: